In 2003 is een samenwerking gestart met Translyft Ergo A/S onder de naam ERVE TT - TRANSLYFT BENELUX.

Door deze samenwerking werd het mogelijk u als klant te laten profiteren van onze jarenlange expertise op het gebied van goederenhandling en de kwaliteit van Translyft heftafels uit Denemarken.

 

Translyft heftafels zijn in Nederland en België steeds bekender geworden en we zijn nu een belangrijke leverancier van kwaliteit heftafels geworden. Of u nu een standaard heftafels of een klant toegespitste heftafel nodig hebt, Translyft biedt u de kwaliteit,betrouwbaarheid en service die door de huidige industrie gevraagd wordt.

 

De productie van Translyft heftafels is begonnen in de jaren ‘60. Sindsdien heeft de ontwikkeling van Translyft Ergo A/S als fabrikant niet stilgestaan. Onze moderne engineersafdeling met 3D CAD design, gerobotiseerde productie van standaard heftafels en constante technische verbeteringen van onze heftafels, kenmerken Translyft in dit nieuwe millennium.

 

Translyft staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Al onze heftafels zijn ontworpen door onze eigen engineers en technici en gefabriceerd in onze fabriek in Dybvad Noord Jutland Denemarken.Onze jarenlange ervaring bij het analyseren van de behoefte van u als klant maken het mogelijk u de beste oplossing voor uw hefprobleem aan te bieden en te leveren.